Guy Sebastians stilige, fullt stemmeautomatiserte Sydney-hjem

I sin dyktige sammensmelting av offentlige og private verdener, savner Guy Sebastians stilige hjem i Sydneys øst aldri en lapp

Laster inn spilleren ...


Hvis verdens en scene for sanger og låtskriver Guy Sebastian, er hans hjem på Sydneys østlige strender, som han deler med kona Jules og deres to barn, ikke noe unntak. Talentene hans kan vises på en umiddelbar visning av den jevne strømmen av venner og familie som regelmessig krysser terskelen.

Hjemmet er arrangert i en U-form, og er hans 'amfiteater', flygelet har en stolthet over sin plass i den sentrale foajeen, et hevet rom i et skyhøyt tomrom på ni meter. Når han er alene, flirer Guy seg bort, men når venner kommer inn, kaster han og Jules dørene langs hver side av U, og alle kan høre på ham opptre. Hvis han vil lage en showbiz-inngang - egentlig ikke hans stil - gir den helikale trappen smidd i stål og innkapslet i skarp hvit gjengivelse, som synker tomrommet, det perfekte kjøretøyet.

Dette er et hjem som er fullt av storslagne gester og et innslag av teater - det er en fascinerende blanding av både den offentlige og private personen, og som aldri mister synet av at det også er et familiehjem for paret og sønnene Hudson, syv, og Archer, fem. Humøret skifter med tiden på dagen og de mange formålene den legges til.

Etter et langt søk søkte ekteparet på denne eiendommen for omtrent seks år siden, forført av sine sjenerøse 1400 kvadratmeter, sjelden i denne forstaden og nærhet til stranden. ”Vi ble forelsket i den store blokken. Drømmen min var å ha en stor hage og tennisbane, sier Guy. Den eneste ulempen var at stedet ble hogged av en 70 år gammel bungalow som viste sin alder.

Ved å trekke på talentene til Joe Snell fra Studio Snell - en tidligere dommer på et oppussingsprogram for hjemmet, møtte han og Guy gjennom å dele en agent - de bulldoserte oldtimeren og skapte et moderne fire-roms, tre-nivå hjem. Design-kunnskapsrike Guy og Jules presenterte Joe en sprengbar utklippsbok med bilder fra Pinterest og andre nettsteder som inspirasjon for deres evige hjem.

Han tilbrakte på sin side tid sammen med familien for å beskjære de daglige behovene deres. "Vi ønsket at hjemmet vårt skulle passe familieopphold, med barna som hadde egne rom og også kunne underholde, " sier Jules. "Jeg har fem prinsipper - rom, lys, luft, utsikt og lyd - får de riktige, og det bare flyter, " sier Joe. Og flyt det, og ikke bare takket være ham. ”Guy og Jules hadde en distinkt stil - de elsket betong, stål, glass og svart og hvitt. Jeg måtte få dem til å rygge seg selv og ha tillit til å bygge huset som reflekterte dem. På den måten eier de det virkelig. ”

"Joe åpnet vår verden, " legger Guy til. "Jeg elsker det når noen kommer inn med friske øyne og låser opp et potensial for et hjem." Med få åpninger på fasaden presenterer huset som en bunker til gaten ("Ja, det er festninglignende, men jobben min er ganske offentlig, så jeg trenger litt privatliv, sier Guy). Men gå inn inngangsdøren, og det avslører seg på mirakuløst vis, med skyhøye tomrom og spenn som suger opp ekspansiv havutsikt og, selvfølgelig, at amfiet ligger rett foran deg. “Pianoet er det første du ser. Det er en naturlig scene, spesielt når dørene er åpne, sier Joe. Høye vegger av horisontal ribbetong mykner tomrommets vertikalitet, mens spiraltrappen kompletterer flygelens kurver.

“Foajeen og trappene er kunstverk. Jeg kan sitte ved pianoet og sette pris på alle detaljene i betongen, sier Guy. "Og den trappen var ikke billig, men Joe sa, 'tror Guggenheim'." Bravura-forestillingen fortsetter noen få skritt inn i kjøkken- og familieområdet. Under det seks meter store taket - med synlige kanaler i ekte lagerstil - sitter en massiv seks meter lang benk. I tillegg til følelsen av åpenhet, leser Freedom Kitchens snekkerarbeid som møbler i stedet for å være innebygd.

Det sorte taket står i kontrast til skarpe, hvite vegger som strekker seg ut til en 'luft skorstein', et lykt tak som holder åpen plan kjøling, genererer tverrvind og minimerer behovet for klimaanlegg. "Dette er mitt drømmekjøkken, ikke bare fordi jeg elsker mat - men også fordi det er så felles, " sier Guy.

I den motsatte fløyen er barnas medierom og et gjesterom. Over dette, oppover spiraltrappa, sitter hoved soverommet med en ensuite og sjenerøs walk-in, og Guy's bells-and-whistles innspillingsstudio, mens den andre fløyen rommer de to barnerommene. På sitt øverste nivå ligger 'sigarommet', et intimt klubblignende rom med tradisjonelle wainscoting-vegger, en dramatisk kontrast til de rene finishene i underetasjen.

Dekorasjonen til hjemmet deres sårer sin litt forskjellige smak. "Jeg liker små dukker med ekstravaganse i farge og tekstur, mens Jules er minimalistisk og monokromatisk, og liker en kontinuitet av grått, svart og hvitt, " sier Guy. "Jeg tror vi har funnet en balanse mellom de to."

De valgte alle sine egne møbler. Fyren ser beundrende på salongbordet han valgte i stuen, mens Jules plukket ut det smarte spisestuebordet, men hun spiller selvsagt ut av deres rolle i den gjennomførte helheten. "Få riktig arkitektur og design - og Joe har tatt vare på det - og alt det egentlig trenger er en salongbord eller en vase for å fullføre den."

Begge sier at de fortsetter å klype seg selv. "Vi vokste ikke opp i hus som dette, " sier Guy. “Hver dag ser vi på hverandre og sier: 'Hvorfor er dette oss'>

Følelser kommer inn i det, ”legger Jules til. “Det er et sted du kan oppdra barn, invitere venner og familie. Dette er vårt hjem, vakkert og perfekt. Jeg elsker å se flyten av den og se hvor folk lander. ”Alt som åpnes og lukkes er automatisert, noe paret fortsatt tilpasser seg. “Jeg trodde det ville være overveldende, men det er enkelt å sette opp. Jeg blir nerdete. Alt er stemmeaktivert, sier Guy med bare litt ironi.

snellarchitects.com.au

Denne artikkelen kom opprinnelig på Homes to Love Australia.

Ord av : Chris Pearson. Fotografi av : Dave Wheeler. Styling av : Steve Cordony.

Legg Igjen Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here