Skiferfliser gir dette Cambridge-badet en rustikk forbindelse til naturen

Til tross for det stramme budsjettet, begrenset plass og lite naturlig lys, har disse badene et luksuriøst preg. Vi får designdetaljene fra arkitekten Christopher Beer

Skiferfliser gir dette Cambridge-badet en rustikk forbindelse til naturen

Arkitekt: Christopher Beer
Sted: Cambridge, Waikato
Kort: Lag to luksuriøse interne bad mens du jobber med et stramt budsjett.

Du har brukt skifer her, som du har brukt andre steder i huset. Hva var attraksjonen ">

Fortell oss om døren fra soverommet - det er ikke noe håndtak?
Vi ønsket at dusjrommet skulle være privat og føle seg ganske adskilt fra soverommet, så døren er forkledd utenfra som en weatherboard-kledd vegg. Å være håndtaksløs forsterker dette utseendet, og for å åpne døren, skyver man ganske enkelt (på rett sted) og kommer inn i rommet - døren lukkes selv bak.

Badene er dyre og budsjettet var stramt, men resultatene føles likevel luksuriøse. Hvordan oppnådde du det?
Luksus kan formidles av visuell eleganse og enkelhet, og også gjennom innredning og overflater. Budsjettet ble tildelt deretter, og fokuserte for det første på ting som blir sett og rørt - kvalitet og tapisser og fliser. Skifer brukes mye til å konvolutter og gjennomsyre plassen med den følelsen av kvalitet og luksus.

Det er ingen skap rundt vasken. Hvordan taklet du lagring?
Funksjonalitet er viktig med små mellomrom, så vi lokaliserte lagring innenfor en vegg til siden av kummen, bak dobbeltfoldede dører i full høyde. Disse dørene kan åpnes for å avdekke lagring fra gulv til tak, og deres beliggenhet betyr at de kan forbli åpne mens rommet er i bruk. Dørene er i flukt med den tilstøtende veggflaten, så når de er lukket er de usynlige, noe som gir rommet et rent, ryddig utseende og forbedrer romfølelsen.

Galleri | 10 bilder
Se mer av dette hjemmet her

Fotografi av : Patrick Reynolds.

Legg Igjen Din Kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here